2024.

Cross Over INTERNATIONAL BASKETBALL Camp "KRAGUJEVAC 2024"

I smena

24.06. - 01.07.

II smena

23.07. - 30.07.

III smena

30.07. - 06.08.

IV smena

06.08. - 13.08.

Ovogodišnji, 14. po redu, CROSS OVER International Basketball Camp "Kragujevac 2024" biće organizovan tokom juna, jula i avgusta 2024. godine na terenima hotela "Šumarice" u Kragujevcu.

Očekuje se dolazak ekipa iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Italije, Slovenije, Nemačke, Češke, Grčke, Crne Gore, Turske, Kine, Libana.

CROSS OVER International Basketball Camp "Kragujevac 2024" će ove godine imati četiri smene od po osam dana trajanja. Treninzi će se održavati u hali i na otvorenim terenima dva puta dnevno, a organizovaće se i takmičenja u spretnosti, šutu, u igri 1na1, 2na2. Rad će i ove godine biti baziran na Programu koji je sastavio prof. dr Nenad Trunić (FIBA instruktor), a iskusni treneri, koji poseduju odgovarajuće licence KSS, potrudiće se da mladim košarkašima i košarkašicama prenesu nešto i od svog ogromnog iskustva. Svi treninzi biće vođeni na engleskom jeziku, što je još jedan od kvaliteta našeg Kampa.

Za sve učesnike Kampa postoji mogućnost organizovanja dodatnih individualnih treninga u malim grupama (od 1 do 3 igrača) na kojima će učesnici uz pomoć trenera mogći da ispravljaju sve nedostatke koje ne mogu da isprave u okviru kolektivnih treninga.

Sve vreme rada Kampa gostima će biti na usluzi i lekarska služba.

Ishrana će bila prilagođena napornim treninzima, uzrastu i verskim opredeljenjima naših gostiju.

U okviru CROSS OVER International Basketball Camp "Kragujevac 2024", u svakoj od smena, biće organizovana i "Trenerska klinika", na kojoj će biti održavana predavanja i razmenjivana iskustva sa trenerima iz svih zemalja učesnika Kampa.

Za sve klubove učenike Kampa, postoji mogućnost odigravanja trening utakmica sa lokalnim klubovima.

© Copyright 2023 Cross Over International Basketball Camp. All Rights Reserved.

Easiest Website Builder