2018.

CROSS OVER 2018 je završen!

Igrači i treneri iz Srbije, Italije, Španije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Japana, Turske, Konga, Rumunije, Mađarske, Norveške...radili su naporno tokom ovog leta!

Prvi ut u istoriji imali smo dva trenera iz Španije i igrače iz Japana i Mađarske. Ponosni smo što se je sve više država na mapi sveta iz kojih dolaze polaznici kampa.

Jelena Milovanović je na ceremoniji zatvaranja delila diplome i nagrade za sve igrače! Jelena je započela svoju košarkašku karijeru u Kragujevcu, u košarkaškom klubu "Šumadija", a potom je igrala za MKB Euroleasing Sopron, Spartak iz Moskve, Dinamo Kursk, Washington Mistics, Bešiktaš i sada igra za UNIKU Sopron. Sa ženskom nacionalnom košarkaškom reprezentacijom Srbije osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama 2016 (Rio de Janeiro) i zlatnom medaljom na Eurobasket 2015 (Budimpešta)! Jelena vam se zahvaljuje što ste deo CROSS OVER svih ovih godina!

Želimo da zahvalimo i predstavnicima ambasade Republike Kongo koji su posetili naš kamp i ohrabrili mlade igrače iz Afrike da budu deo našeg kampa.

© Copyright 2023 Cross Over International Basketball Camp. All Rights Reserved.

No Code Website Builder