2015.

Cross Over 2015

DEJAN MUSLI OBELEŽIO PRVU SMENU U ŠUMARICAMA

Posle odlične jesenje sezone u Mega Lexu, Dejan Musli je došao u Kragujevac i posetio kamp Cross Over. Nekadašnji član Partizana, FMP-a, Caje Laboral bio je na meti nekoliko španskih klubova, no ipak je našao vremena za nas.

- Vi ste u jednom od najboljih kampova, možda i najboljem u Srbiji. Slušajte svoje trenere i volite košarku, jer bez ljubavi nema uspeha, rekao je Musli mladim kamperima iz Bugarske, Švedske, Rumunije i Srbije. Ove godine smo prvi put imali goste iz Prištine.

Hvala Dejanu na lepim rečima na zatvaranju prve smene u Kampa koja je održana u Šumaricama. Nakon pet godina, prvi put se dve sednice održavaju izvan kompleksa "Artem", koji je naša baza i kojem ostajemo vezani, ali male promene su uvek dobrodošle.

Dejanu Musliju želimo sreću u pronalasku novog kluba.

RAŠKO KATIĆ PRED KAMPERIMA SA NOVIM IMIDŽOM

Bivši član Saragosse i vicešampion sveta sa reprezentacijom Srbije, Raško Katić, posetio je kampere u trećoj smeni.

Raško je došao u novom imidžu - s bradom koju ponosno nosi. Rekao je da mu je drago što je ponovo u svom Kragujevcu, kao i u kampu Cross Over čiji je promoter od samog početka.

Na pitanje koji mu je najdraži klub, Raško, koji je igrao za Crvenu zvezdu, Partizan, Zaragozu... ističe da je nemački Tubingen iz kojeg je krenuo uspon u zvezde i prelazak u beogradski Partizan. Veliko hvala Rašku jer nas podržava već pet godina.

EVROPSKA ŠAMPIONKA JELENA MILOVANOVIĆ POSETILA KAMPERE NA KRAJU DRUGE SMENE

Jelena Milovanović zatvorila je drugu smenu Cross Over Campa 2015. Nakon pobede na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Rumuniji, Jelena je sa zadovoljstvom bila deo druženja s mladim košarkašima na ovogodišnjem kampu u Kragujevcu.

Njena karijera je počela u Kragujevcu i istakla da joj je veliko zadovoljstvo što u njenom gradu mladi sportisti imaju mogućnost da se razvijaju, a posebno je dobro što grad Kragujevac nije samo grad košarke, već i grad ženske košarke.

Prethodne sezone Milovanović je igrala za Washington Mistics u WNBA ligi u Sjedinjenim Državama. Osvajanje evropskog prvenstva i spektakularno finale protiv Francuske u Budimpešti kruna je njezine vrlo uspešne karijere.

MIHAJLO ANDRIĆ STAVIO TAČKU NA PRVU SMENU 2015.

Šuter Partizana Mihajlo Andrić, dočekao je kampere na kraju prve smene u našem kampu ove sezone. Neki su se hteli takmičiti s njim u šutiranju trojki. Goste iz inostranstva najviše je zanimalo hoće li Mihajlo igrati u njihovoj zemlji.

© Copyright 2023 Cross Over International Basketball Camp. All Rights Reserved.

HTML Code Generator