2014.

Cross Over 2014

Kamp CROSS je četvrtoj godini postojanja imao 600 učesnika. Uz ekipe koje su do sada dolazile iz Slovenije, Austrije, Kipra, Švajcarske, Crne Gore, Rumunije , Makedonije, Bugarske, Poljske, Bosne i Hercegovine i Srbije, Ove sezone pridružili su nam se košarkaši iz Grčke, Turske, Italije i Kanade.

Prof. dr Nenad Trunić o je nekoliko predavanja koja su pomno pratili treneri iz čitave Evrope.

Promoteri kampa su ove godine bili interesantni. Posetio nas je jedan NBA šampion, član Detriot Pistonsa, koji je sa ovom ekipom osvojio šampionski prasten 1989. godine. Rik Mahorn je ostavio veliki utisak na kampere. Pogledajte slike njegove posete na našoj facebook stranici.

Danilo Anđušić, član Bilbao Basketa sa Đorđe Drenovac iz Igokee zajedno su posetili naš kamp i oduševili polaznike, ali i trenere svojim umećem. Pogledajte takođe na našem facebook kako su se snašli pred fotografima.

Na kampu su trenirali i vrhunski igrači kao što su Nafsika Stavridou, reprezentativka Grčke, naša reprezentativka Dragana Gobeljić i član Virtusa iz Bolonje Stefan Nikolić.

Od ove godine u program su uvedeni i INDIVIDUALNI TRENINZI na čelu sa jednim od najperspektivnijih trenera u toj oblasti Srbom Samailovićem

Osim košarke mladi igrači uživali su u žurkama u prostoru samog doma, organizovanim izletima do Aqua parka u Aranđelovcu, gradskog bazena, jezera i parka Šumarice , poseti najvećem akvarijumu na Balkanu, muzeju i modernom zabavnom parku Arena.

Smene kampa CROSS OVER 2014 :
22. jun - 01. jul
23. jul - 01. avgust
02. avgust - 11. avgust
12. avgust - 21. avgust

Sve u svemu bilo je fantastično!

© Copyright 2023 Cross Over International Basketball Camp. All Rights Reserved.

Landing Page Builder