2012.

Cross Over 2012

CROSS OVER je u 2012.-oj održan u tri otvorene smene: 22. jun - 01. jula, 10. jul - 19. jula, 01. jul - 10. avgusta.

Došli su nam gosti sa Kipra, iz Slovenije, Rumunije, Poljske, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne gore i Srbije. Ove sezone imali smo preko 160 polaznika iz inostranstva, i isto toliko iz Srbije.

Kamp je nastavio rad na čelu sa jednim od vodećih mladih stručnjaka u Evropi za rad sa mladim košarkašima, Prof. dr Nenadom Trunićem. Njegov program treninga u štampanoj verziji dobili su svi treneri koji dođu na kamp.

Ove sezone na Cross Over su posetili: Raško Katić iz beogradskog Partizana, reprezentativka Srbije, Jelena Milovanović iz Moskovskog Spartaka i Uroš Nikolić iz Crvene Zvezde Beograd.

Osim košarkaških tema, mladi košarkaši uživali su žurkama u prostoru samog doma. Orgnizovan je odalazak na gradske bazene, izlet na Kragijevačko jezero, ali ijedan izlet u Aqua park Izvor u Aranđelovcu. Išli smo i na 3D projekcije filmova Betmen i Spajdermen, i u zabavni park Arena u Kragujevačkom centru Plaza, gde su se kamperi takmičili u kuglanju, streljaštvu, laserskom "ratovanju", slobodnom penjanju ...

I ove godine svi kamperi dobili su komplet opreme koji se sastoji od gornjeg i donjeg dela košarkaškog dresa i još jedne majce kratkih rukava.

© Copyright 2023 Cross Over International Basketball Camp. All Rights Reserved.

Drag & Drop Website Builder